Hozzávalók:
Elkészítés:
A 8 tojás fehérjét, a 40 dkg cukrot és a 8 evőkanál vizet habbá verjük, majd a 8 tojás sárgáját, a 25 dkg lisztet és a sütőport a habhoz adjuk. Felét tepsibe öntjük, a másik feléhez pedig hozzáadjuk a 2 evőkanál kakaót és a sárga massza tetejére öntjük. Sütjük, ha kihült ketté vágjuk.
Krém:
4 dl tejet, 1 csomag vaníliás pudingot 3 evőkanál cukorral jó sűrűre főzünk. 1 kocka rámát, 15 dkg porcukrot 1 csomag vaníliás cukorral elkeverünk. Hidegen összedolgozzuk. A krém felét a tésztára kenjük, a másik felébe kakaót keverünk és a sárga krém tetejére kenjük. A tészta tetejét finom lekvárral megkenjük és kókuszreszelékkel megszórjuk.